Palvelut

 

 

TUTKIMUS

Tarvitsetko tutkittua tietoa liiketoimintasi tai sisältöjesi kehittämisen tueksi? Toteutamme erilaisia tilaustutkimuksia ja selvitystöitä, kuten trendianalyyseja, vaikuttavuusarviointeja sekä alan kehitystarpeita koskevia kartoituksia. Menetelmävalikoimamme sisältää mm. haastattelut, fokusryhmäkeskustelut, sisällönanalyysit ja kyselytutkimukset. Tutkimustulokset saat tarpeidesi mukaan analysoituna, visualisoituna ja käytäntöön sovellettuna tietona. 

KOULUTUS

Oletko av-alan ammattilainen, jonka osaaminen kaipaa päivitystä? Järjestämme Medialogin omia koulutustapahtumia, jotka täydentävät  nykyistä tietotaitoasi. Vai oletko sittenkin alan työnantaja, joka haluaa tarjota tiimilleen uusia näkökulmia? Suunnittelemme ja toteutamme myös koulutuksia, joiden muodot ja sisällöt räätälöidään toiveidesi mukaan. Etsimme sinulle tuoreimman tutkimustiedon sekä alan parhaat ammattilaiset jakamaan osaamistaan ja kokemuksiaan. Tarvittaessa autamme sinua myös koulutuksen rahoituksen järjestämisessä, tiedotuksessa ja markkinoinnissa.

KONSULTOINTI

Tarvitsetko audiovisuaalisen mediatuotannon tai mediatutkimuksen erityisosaamista toimintasi tueksi? Ota rohkeasti yhteyttä, olipa haasteesi millainen tahansa. Konsultoimme asiakkaitamme mm. rahoitushakemusten ja -raporttien täyttämisessä, sisältöjen formatoinnissa sekä analyysivälineiden kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.