Murros, disruptio, pirstoutuminen – av-universumi ja uudet osaamistarpeet

Av-alan koulutustarpeista on viime aikoina keskusteltu erityisesti #metoo-kampanjan yhteydessä. Alalla on kuitenkin käynnissä useita samanaikaisia murroksia, jotka tuottavat uusia osaamistarpeita. Tuorein blogipostauksemme kartoittaa muun muassa teknologiaan, liiketoimintamalleihin, kansainvälistymiseen ja median käyttöön liittyviä haasteita.

Av-alan koulutustarpeista on viime aikoina keskusteltu erityisesti #metoo-kampanjan yhteydessä. Alalla on kuitenkin käynnissä useita samanaikaisia murroksia, jotka tuottavat uusia osaamistarpeita. Tuorein blogipostauksemme kartoittaa muun muassa teknologiaan, liiketoimintamalleihin, kansainvälistymiseen ja median käyttöön liittyviä haasteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *