Murros, disruptio, pirstoutuminen – av-universumi ja uudet osaamistarpeet

Av-alan koulutustarpeista on viime aikoina keskusteltu erityisesti #metoo-kampanjan yhteydessä. Alalla on kuitenkin käynnissä useita samanaikaisia murroksia, jotka tuottavat uusia osaamistarpeita. Tuorein blogipostauksemme kartoittaa muun muassa teknologiaan, liiketoimintamalleihin, kansainvälistymiseen ja median käyttöön liittyviä haasteita.

Av-alan koulutustarpeista on viime aikoina keskusteltu erityisesti #metoo-kampanjan yhteydessä. Alalla on kuitenkin käynnissä useita samanaikaisia murroksia, jotka tuottavat uusia osaamistarpeita. Tuorein blogipostauksemme kartoittaa muun muassa teknologiaan, liiketoimintamalleihin, kansainvälistymiseen ja median käyttöön liittyviä haasteita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *