Media & Message 2018: Draama kansainvälistymisen veturina

Av-sisältöalan Media & Message -seminaari järjestettiin Tampereella 16.-17. elokuuta 2018. Medialogi Oy tuotti tapahtumaan selvityksen viiden viime vuoden aikana ulkomaille myydyistä TV-ohjelmista, formaateista ja kv. yhteistuotannoista. Selvityksen mukaan draamalla on keskeinen rooli av-tuotannon kansainvälistymisessä. Lisää aiheesta blogissamme!

Av-sisältöalan Media & Message -seminaari järjestettiin Tampereella 16.-17. elokuuta 2018. Medialogi Oy tuotti tapahtumaan selvityksen viiden viime vuoden aikana ulkomaille myydyistä TV-ohjelmista, formaateista ja kv. yhteistuotannoista. Selvityksen mukaan draamalla on keskeinen rooli av-tuotannon kansainvälistymisessä. Lisää aiheesta blogissamme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *